„На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени! Дайте ни още малко време“ – това написа в Инстаграм Полина Спасова, съпруга на Благой Георгиев.

Снимка: Instagram.com/polina_iv_georgieva/

Повод за тази ракция са публикации в някои сайтове, че двойката е пред развод. Полина и бившият футболен национал се ожениха в края на юни. Сватбата бе в хотел в родния за красавицата Велинград. Преди време тя изрази своята любов към Благой, като татуира на ръката си две сърца и неговото име.

Бони и Тони Стораро пяха на сватбата, а водещ на партито бе диджеят Теди Джорджо, който преди време бе президент на футболния „Локомотив“ – Дряново.

За Благой Георгиев това е втори брак, макар че има 4 деца от три жени. Първият бе с богатата рускиня Есмер Омерова, от която има син Елай.

Преди няколко дни синът на Благой от Златка Райкова навърши три години.

"Първата ни среща беше неочаквана, във фитнес залата. Тренирах там от година, но никога не го бях виждала. Един ден той реши да дойде по-рано и тогава се случи. Още като го видях да влиза, много ми хареса като мъж" – така започва връзката на Полина и Благой Георгиев. Какво още споделиха те в "Търси се" по bTV само преди две седмици – вижте тук: