Продължава от Част 1

8.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Венера. От една страна ще е амбициозно и с материални стремежи, засилени и от присъствието на Луната в Козирог. От друга страна Венера ще е причината да е обичливо и състрадателно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата. Съдбовният му път изисква да гради кариера в интелектуалната сфера. Денят не е подходящ избор за планово раждане или секцио.

9.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Сатурн. Зодиакалният му знак е причината да е импулсивно и целеустремено, а Сатурн ще тушира тази прибързаност. Луната във Водолей ще го превърне в носител на новото. Денят му на раждане е подвластен на желание да е винаги в първите редици. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност и да твори само положителна карма.

10.11.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Слънцето. Комбинацията е странна, защото амбицията на Скорпион се разпростира и върху благотворителност и съпричастност. Луната във Водолей ще наложи нужната консервативност на детето. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и на инат. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

11.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Луната. Ще бъде меланхолично и в същото време упорито, въпреки че неговата активна седмица може да започва във вторник. Луната му в Риби ще го превърне в състрадателно. Денят му на раждане е носител на колебливост, но в един момент задължително ще тръгне по отредения му път и няма да се отклонява от него. Съдбовният му път е причината да е прибързано.

12.11.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Марс, затова на моменти ще блика агресия, ако се почувства засегнато от някого и ще обижда с думи. Луната в Риби ще е причина след изричанетио им да се притеснява и да се извинява. Денят му на раждане е носител на стремеж към запознанства. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

13.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на Меркурий, който тук се намесва по начин, предизвикващ към много думи, често изречени необмислено и агресивно. След това ще се извинява, но пак така, че да не решат, че е виновно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, е носител на кармична разплата. Съдбовният му път изисква да общува, да се запознава с различни и интересни хора. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

14.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Юпитер - огнена комбинация, заедно с Луната в Овен, която ще е причина да е трудно за овладяване. Денят му на раждане е причината да се стреми към промени и пътувания. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си само, без странична помощ.

15.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Венера. Ще бъде умерено и състрадателно. Ще се стреми към стабилност и хармония. Денят му на раждане е носител на стремеж към стабилност, която е длъжно да постига само по честен начин. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България, за да си спести проблеми от всякакво естество.

16.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Сатурн. Не е много добра комбинация, заради факта, че Сатурн ще бави и без това заложеното по-бавно осъществянане на целите му. Луната в Телец ще му носи стабилност. Денят му на раждане е причината детето да е орисано на изискването да се примирява с втората позиция, която за него е първата, за да избегне провалите. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и отношенията.

17.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Слънцето. То ще бъде упорито, но и озарено от желание да дарява и получава обич. Луната в Телец му носи стабилност. Денят на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да гради кариера в интелектуалната сфера и да не е компромисно в своя вреда. Този ден не е добър избор за планово раждане или секцио.

18.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня, Луната, която е в Близнаци и ще го оформи като меланхолично, но и приказливо и общително. Денят му на раждане, ако го е избрало само, е носител на кармично наказание, заради склонност към проява на егоизъм по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да гради положителна карма и материална стабилност, но със своя труд. Този ден категорично не е добър избор за планово раждане или секцио.

19.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Марс. Ще бъде изпълнено с енергия и желание да властва над околните. Научете го на умереност в думите и десйтвията. Денят му раждане е носител на амбиция и инат, който му вреди в общуването, ако не го овладее. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

20.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Меркурий. От една страна ще е амбициозно, но след като тръгне по своя самостоятелен път, а от друга заради влиянието на управителя на деня, ще е общително, а заради Луната в Рак - обсебващо. Денят му на раждане е носител на колебливост, последвана от мощно пробуждане. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

21.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Юпитер. Отново огнена комбинация, заедно с елемент Вода, която може да не успее да тушира агресията му, ако бъде засегнато. Луната в Рак е причината да е обсебващо. Денят му на раждане е носител на стремеж да общува. Съдбовният му път изисква да не изпреварва времето.

22.11.2013 - Детето, родено в този ден, ако се е появило преди 05.49 ч. е подвластно на Скорпион, а след това на Стрелец и на управителя на деня - Венера. В двата случая ще е чаровно и състрадателно. Ако само си е избрало този ден, то е орисано на кармична разплата, която изисква от него през целия си живот да развива предпазливост и прозорливост, за да се предпазва от опасностите. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

23.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Срелец и на управителя на деня Сатурн и няма да живее лесно, заради опитите на Сатурн да тушира неговата импулсивност и огнена същност. Луната в Лъв е допълнителна гаранция че ще е упорито и трудно ще можете да го накарате да върви в определено русло. Денят му раждане е носител на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не се научи да търси причината за неуспехите си в себе си, а не в околните. Съдбовният му път изисква да преодолява само трудностите по пътя си.

24.11.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде амбициозно и в същото време състрадателно и жертвоготовно. Луната в Лъв му гарантира обич и топлина в отношенията. Денят му на раждане е носител на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите като своя основна житейска цел. Съдбовният му път изисква да живее извън родината си.

25.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Луната. Както е импулсивно, така Луната в Дева ще го приземява. Денят му на раждане е причината да е устремено към духовно и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност и хармония в отношенията.

26.11.2013- Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Марс - огнено съчетатие, което трудно ще го задържа на едно място, но все пак и това ще се случва, заради Луната в Дева. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера. Денят не е добър избор за планово раждане или секцио.

27.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Меркурий. И без това общително, то ще е много приказливо и трудно ще сдържа критиката си към околните. Денят му на раждане е носител на целеустременост, амбиция, инат, но и на склонност към разпиляване. Съдбовният му път изисква да печели парите си със своя труд.

28.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Юпитер. Огнена характер, която дори и Луната във Везни ще промени само частично. Денят му на раждане е причината да е целеустремено и амбициозно, а Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

29.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Венера. Луната във Везни, заедно с Венера ще е причина да е състрадателно. Въпреки това е редно да се съобрази с деня си на раждане, ако само го е избрало, който е носител на най-тежка кармична разплата, защото детето е орисано да е борбено и да не се съобразява с околните, ако се опитват да го отклонят от пътя му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е подходящ избор за планово раждане или секцио.

30.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Стрелец и на управителя на деня Сатурн, който ще тушира неговата прибързаност. Денят му на раждане е носител на стремеж към запознанства и общуване, а Съдбовният му път изисква да не изпреварва времето и да не надскача възможностите си.