Както LadyZone.bg първи писа още на 16 юли, Цвети Лозанова от "Фермата" 7 се сгоди за своя приятел Ивайло по време на самолетен полет, пилотиран от самия него.

Днес двамата разкриха в „Преди обед“ по bTV, че сватбата ще е в началото на ноември.

„С Цвети се познаваме от 2108 г. В края на 2019 г. станахме гаджета, след което минахме през няколко раздели заради нашите остри характери, така да го кажем“ – сподели Ивайло.

„Годежът на 11 000 метра височина пред 180 пътници ме изненада и бях много развълнувана. След това имахме много хубава вечеря, която той беше организирал. В този ден може би за първи път усетих какво е да летиш на крилете на любовта“ – добави Цвети.

Двамата често си почиват в района на Девин, където живеят родителите на Ивайло. Берат боровинки, гъби и се наслаждават на Родопите.

„Все едно си във „Фермата“, но с близки хора. Там няма интернет, няма телевизия“ – пояснява Цвети.

„Гледах „Фермата“ 7 и не ми беше много приятно, но тогава с Цвети бяхме разделени. След предаването тя ме потърси и се извини за всичко. Осъзнахме какво сме причинили на нашите родители и нещата потръгнаха. Осъзнахме, че каквото и да се е случвало, любовта е по-силна“ – разказа Ивайло.

„Сега с Виктор не се чуваме, нямаме отношения. Тогава бяхме подвластни на хубава емоция, все пак „Фермата“ е различен свят“ – призна Цвети в ефира на bTV.

След сватбата двамата планират да пътуват с кумовете до някоя източна държава – Индонезия, Тайланд, Камбоджа или Виетнам.

Какво още сподели Цвети за Ивайло пред LadyZone скоро след подновяването на отношенията им – вижте тук: