Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо отпразнуваха рождения ден на близнаците Матео и Ева Мария, които навършиха 6 години. Цялото семейство се събра, за да отбележи повода – футболистът, приятелката му, двамата рожденици, както и дъщеря им Алана, която е на 5 и най-големият син на Роналдо – Младши, който е на 12 години.

На снимките липсва само най-малкият член на семейството – 13-месечната Бела Есмералда.

"Поздравления, любими мои! Татко много се гордее с вас", написа футболистът в Инстаграм.

Празненството е било на тема футбол за Матео и русалки за Ева Мария, които са получили съответните торти и украса за всяка от темите.

Футболистът винаги е казвал, че иска голямо семейство. Три от децата му са от сурогатна майка, чиято самоличност се пази в тайна – това са Кристиано-младши и близнаците Матео и Ева Мария.

Вижте във видеото къде се намира най-известната скулптура на Роналдо, която е известна с грозноватия си вид:

5-годишната Алана Мартина е негова дъщеря от настоящата му приятелка - Джорджина Родригес. Ражда се в края на 2017 година. Следва бременност с близнаци, които са момче и момиче, но при раждането през 2022 г. момченцето умира. Португалската звезда и приятелката му описаха смъртта на сина си като "най-голямата болка, която всеки родител може да изпита".

"Единствено раждането на нашето момиченце ни дава сили да изживеем този момент с някаква надежда!", заявиха с тъга родителите.