Алиша Кийс и съпругът й Суиз Бийтз все още се вълнуват, когато говорят един за друг и своята вече над 10 годишна връзка. В петък двамата певци отбелязаха десетата годишнина от сватбата си със сладки послания, които отправиха един към друг в социалните мрежи.

„Любов моя, ти си моята сбъдната мечта! Винаги ме караш да се усмихвам. Караш ме да се смея, да мисля, да раста и да мечтая, аз благоговея пред връзката ни... Създаваме заедно толкова много велики неща! Оценявам и обичам всеки момент!“, написа изпълнителката на „Fallin”, последвана от съпруга си, рапъра и продуцент Суиз, който изтъкна, че двамата никога не са си повишавали глас за всичките 10 години съвместен живот.

„Едно пълно десетилетие на любов и живот! Никога не сме си повишавали тон един на друг за 10 години. Благодаря ти за всичко, любов моя, ти си всичко. Пожелавам си още 100 години заедно!“

И двамата са нюйоркчани. За първи път се срещат, когато Алиша е на 14, а Суиз – на 16 г. Тогава певицата не била привлечена от рапъра. Това се случва години по-късно, когато двамата участват в общ музикален проект. Приятелството им запова да се трансформира в любов. Суиз предлага брак на Алиша, след което я води на Хаваите, където я затрупва с куп романтични жестове. Двамата се женят на остров Корсика през 2010 година. През същата година се ражда синът им Иджипт. През 2014 година стават родители и на Дженезис.

Рапърът Суиз Бийтз, чието истинско име е Касием Дийн, показа и част от празненството по случай десетгодишнината от брака си с Кийс. Двойката празнува в пустинята заедно с двамата си сина.