Музикалната звезда Алиша Кийс успя отново да стопли милиони сърца и да подари надежда на хората с новия си емоционален сингъл "Good Job", издаден в чест на невъзпятите герои на нашето време. 

Носителката на 15 награди "Грами" е написала песента миналата година, заедно със съпруга си, продуцента Swizz Beatz, хит мейкъра The Dream и Avery Chambliss, като ще я включи в предстоящия си едноименен албум "ALICIA", който излиза по-късно тази година. За световната премиера на видеото към парчето Кийс сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19. 

"Good Job" е първоначално посветена на всички невъзпяти герои в живота на Алиша, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Кийс решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

"Независимо дали се борите на първа линия в болниците, или едновременно с работа, отглеждане на семейство и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим", споделя Кийс.

Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията "Героите на CNN", която чества обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи. 

"Парчето на Alicia перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега. За нас е чест да си партнираме с Alicia и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки благодарност на всички тези герои", коментира Джеф Зукър, председател на WarnerMedia News & Sports.

От издаването на дебютния й албум "Songs in A Minor" през 2001 г., Алиша Кийс е продала над 65 млн. копия. ще излезе по-късно тази година. Първият сингъл от предстоящия й седми студиен албум "ALICIA" - "Show Me Love", е 11-тият й трак, застанал под номер едно в класацията на Билборд "Adult R&B Songs". Keys издаде новата си книга More Myself: A Journey на 31 март, която дебютира под номер три в списъка на бест селъри на "Ню Йорк Таймс".