Няма как да пропуснете следващите десет предложения, които със сигурност ще забавляват цялото семейство.

Цар лъв

Би било истинско престъпление да не гледате тази класика. Излязал през далечната 1994 г., „Цар лъв” става абсолютен фаворит на малки и големи, благодарение на затрогващата си история, която ни учи на истинско приятелство, борбеност и прошка. Ако не заради фабулата, то гледайте го заради музиката – писана от сър Елтън Джон и напълно заслужено наградена с Оскар.

Таласъми ООД

Друг задължителен филм за всяко семейство. Няма как да не заобичате двете чудовища, които изпадат в ред комични ситуации в опит да върнат едно човешко дете, случайно попаднало при тях. Гарантирано удоволствие за всички деца – малки и големи.

Чарли и шоколадовата фабрика

Много смях, невероятни обрати и вечната звездна двойка Джони Деп и Хелена Бонъм Картър – няма начин да не се влюбите в „Чарли и шоколадовата фабрика”. Еднакво подходящ за всички нас, всеки, който го гледа ще намери нещо, което да заобича.

Търсенето на Немо

Проследете историята на тропическата рибка Марлин и всички приключения, които преживява в търсене на изгубения си син. Вълнуващ, трогателен и невероятно искрен, „Търсенето на Немо” ще ви покаже на какво е способен всеки родител, когато детето му е в опасност.

Шрек

Няма как да пропуснете историята за чудовище, изпратено да спасява красива принцеса, която в последствие се оказва... ами, също чудовище. „Шрек” заслужено става любим филм на малки и големи, печелейки ги с неочакваните си обрати, комични ситуации и страхотна музика.

Рататуи

„Рататуи” разказва за силата на мечтите и за това, колко е важно да вярвате в себе си, без оглед на каквито и да е било трудности. Подходящ за цялото семейство, филмът ще ви плени с прекрасната си анимация и вдъхновяваща история, която ще ви разсмее до сълзи. Убедете се сами.

Ледена епоха

Пренесете се 20 хиляди години назад във времето и се запознайте с шантавата тройка праисторически животни, които се превръщат в герои, докато се опитват да съберат намерено човешко дете със семейството му. Безброй комични ситуации, истински изпитания и естествено, щастлив край.

Как да си дресираш дракон

„Как да си дресираш дракон” ще ви запознае с викингите от остров Бърк, които имат смъртоносни врагове – дракони. Какво ще се случи обаче, когато дребничкият син на великия предводител на племето реши вместо да убива... да се сприятели с тях? История за личната борба, която изживява всеки, когато знае, че всички са против него в битката му за правда.

Том и Джери

Вечната класика. Любимите ни герои не спират да ни забавляват с безбройните си приключения, които се харесват на хора от всички възрасти. Ако ви се иска да се посмеете, то напълно чистосърдечно ви препоръчваме да заложите на „Том и Джери”. Няма да съжалявате.

Поредица от злополучия

Несъмнено „Поредица от злополучия” ще ви плени. Особено щом разберете, че в него участва любимият ни Джим Кери, който този път обаче влиза в ролята на злия герой. Вижте завладяващата история на сирачетата Бодлер и разберете защо е толкова важно никога да не попадате в ръцете на Граф Олаф.