Няма значение, дали ще използвате керамичен грил тиган, своето градинско баребекю или грил плоча. Важното е да опитате плодовете, които следват, приготвени по този нестандартен, но кулинарно вкусен начин.
#Ябълки с канела
Невероятно изкушение. Деликатес, който всеки трябва да опита поне веднъж. Хрупкава отвън и топяща се отвътре.
Можете също така да ги поръсите със захар, така ще се образува карамелизирана коричка.
#Праскови
Предимството на прасковите, също както ябълките, е че те са достатъчно големи, за да не преминат през барбекю решетката и добре твърди, за да не се разпаднат докато се пекат.
Те могат да бъдат сервирани като десерт или сладко-солена гарнитура към месото.
#Банан
Един банана-сплит за мен, един за теб!
Затова обичаме кулинарията. Същато както в модата и с нея - всичко е възможно! Имайте предвид, че бананите са по-крехки и не бива да стоят на огъня повече от 5 минути.
#Ананасът е много лесен за приготвяне на грил. Необходимо е да нарежете плода на кръгли резани и да го сложите на огъня.
Ананасът на грил върви добре със солени и сладки ястие. Следователно може да го сервирате по двата начина.
#Авокадо
Нека не спорим дали авокадото е плод или зеленчук. Важното е, че авокадото, приготвено на грил е изключитлено вкусно.
Може да го сервирате със сос от скариди и яйца или домати с босилек.