Кара Делевин разкрива пред списание "Architectural Digest" как изглежда къщата й в Лос Анджелис, в която има "вагинален тунел", посветена на Дейвид Боуи баня, и покер зала, вдъхновена от Дейвид Линч.

Домът на звездата от филма "Отряд самоубийци" е построен през 30-те години на миналия век, като в момента интериорът силно отразява  вдъхновението, което звездата черпи от любимите си артисти, музиканти и режисьори.

Във видеоклипа, който можете да гледате по-долу, Делевин показва банята си, посветена на рок иконата Дейвид Боуи, в която има маска на Зиги Стардъст и осветителни тела във формата на мълнии, разбира се. 

Като един истински супермодел, повечето стени в къщата на Делевин са декорирани с тапети "Гучи", а върху една от стените е закачена дъска за сърф.

"Обичам да карам сърф и моят е "Шанел", разбира се", отсича тя.

Делевин също така показа своята вдъхновена от Дейвид Линч покер зала, в която "обира парите" на хората, както и "вагинен тунел", в който казва, че обича да влиза, защото я кара да се чувства вдъхновена, като й помага да мисли и твори.

Кара Делевин също така посочва покойния Хю Хефнър като свое голямо вдъхновение, визирайки легендарното му "Плейбой" имение.

"Тази къща е едно от любимите ми места. Тя е нещо като къща за забавления за възрастни", казва Делевин, която посреща екипа на списанието с кучетата си Лео и Алфи.

Архитект Николо Бини помага на Делвин да превърне старата къща в дом на мечтите й - "ако аз бях Алиса в Страната на чудесата, то той щеше да бъде Лудия шапкар", споделя тя за работата си с него.