Британско семейство организира лотария за къщата си в Гарфаняна – планински район в Тоскана, Италия. Вилата с четири спални и три бани се оценява на 517 000 долара, но може да бъде ваша само срещу 32 – цената на един лотариен билет.

Снимка: Jon Nurse

Лотарията е до 21 януари 2021 г., като продажбата на талони може да спре и по-рано, ако бъдат закупени всички 20 000 билета. Целта на ограничението е шансът за печалба да бъде запазен в по-реалистични граници.

Собствениците Джон и Анмари Нърс са решили да дарят до 64 000 долара от събраната сума за детски благотворителен фонд в Англия и Уелс.

Снимка: Jon Nurse

Те са купили къщата преди 11 години, като през последните осем са я реновирали. Вилата, намираща се на 2 часа път с кола от Флоренция, е напълно обзаведена и с чудесна градина!

Снимка: Jon Nurse

Всички такси по прехвърлянето на имота се поемат от продавачите. Победителят в лотарията дори получава и самолетен билет до Италия, но само в рамките на Европа. Ще му бъде осигурена кола под наем и хотел, докато се оформят документите за собственост.

Снимка: Jon Nurse

В лотарията могат да участват хора от цял свят. Победителят ще бъде избран чрез компютър на 1 февруари 2021 г.

Сайтът за участие в лотарията е тук. В него ще откриете още снимки на имота.