Стегнато тяло, изправена стойка, тонус, релефни мускули - това е фокусът на новата видео рубрика FIT LADY. Всяка седмица Ваня Висарионова ще показва различни комплекси с упражнения. 

Готови ли сме да отделим поне 10 минути на ден за себе си? Ако отговорът е "ДА", от днес, на сайта на ladyzone.bg, както и на официалната ни страница във Фейсбук, всяка седмица ще споделяме упражненията на специалиста по ресторативно движение. Темата на целия месец февруари е "Обичам се". А какъв по-добър начин да го покажем на себе си от грижата за здравето и красотата. 

Бонус видео от Ваня ще бъдат специалните й здравословни рецепти за здраве, енергия и красота. 

Снимка: Евгений Милов

"Плочки на корема се правят в кухнята" - казва тя, докато ни показва как се приготвят протеинови енергийни бонбони. Но да започнем с 

12 минути за събуждане и разтягане на тялото. 

Снимка: Евгений Милов

Натиснете бутона PLAY и тренирайте заедно с Ваня. Тя показва всяко упражнение в детайли, уточнява какви са движенията и дишането, както и върху коя част от тялото ще усетите натоварване. 

Ваня Висарионова събира знанията си за ресторативното движение, хъса на спортуващ човек и емпатията на майка с прекрасен син и ги влага в две основни програми"Не на диастазата" и "Мама е права".

Снимка: Евгений Милов

Всяка седмица в LADYZONETV очаквайте ново видео с нейни тренировки. 

Може да избирате между различни комплекси:

  • за събуждане и раздвижване сутрин
  • за стягане на тялото
  • рецепти за енергия и красота

Ако искате да научите още за Ваня Висарионова, може да го направите тук: