Тя може би е от малкото жени, които почти винаги носят в дамската си чанта... спортен екип. 

"След малко имам тренировки. Всъщност аз всеки ден имам, затова в чантата имам екипче. Преобличам се за секунди и съм готова!" - с тези думи Ваня Висарионова ни позволява да надникнем в нейната вселена - дамската чанта. 

Когато си треньор и специалист по ресторативно движение - какво ли носиш там? Дали не е скрила и гирички?

Снимка: Евгений МиловВаня със сигурност не е от жените, които ходят на високи токчета. Предпочита удобните обувки, в които стъпалата заемат най-естествената си позиция. Именно от това зависи и правилната стойка на тялото. Защото  стъпалата са като основата на една къща. И ако с основата нещо не е наред и няма баланс, това оказва влияние и по-нагоре по тялото. 

Но дамска чанта - другият аксесоар, който жените обожават, Ваня все пак носи. Достатъчно удобна и отговаряща на атрактивната й спортна визия, побрала с елегантен минимализъм това, от което една жена със стегнат корем има нужда в ежедневието си. 

Стегнат корем и мазна баничка няма как да бъдат поставени в едно уравнение. Нито в чантата на Ваня!

"Почти винаги в чантата си нося бурканче с домашно приготвена гранола, която е от овесени ядки, микс от всякакви други ядки и сушени плодове, аз си слагам годжи бери, което е плодът на дълголетието. От скоро си слагам лют шоколад, който е настърган на малки люспички. И е мега яко!"

Шоколад и секси визия - значи можело?!

Какво още извади от чантата си Ваня Висарионова - вижте във видеото. 

Не пропускайте да надникнете и в други дамски чанти: