Ганка и Ванко, участници в "Сървайвър" станаха родители за първи път. Двамата посрещнаха своя син на 20 февруари 2024 г. 

"Добре дошъл в живота ни!" - кратко коментира баща му в Инстаграм. 

Името, което са избрали за сина си, е Лео. 

Специалисти в Първа специализирана акушеро-гинекологична болница "Света София" са помогнали раждането да се случи безпроблемно. Асистирала е и участничка от друг формат - "Фермата". 

Д-р Мажена Панова бе участник във "Фермата" 8. Тя е от Краков, но живее в София, тъй като тук среща любовта на живота си. Със съпруга си създават прекрасно семейство, имат син. Мажена Луция Риш-Панова е един от най-уважаваните гинеколози в България, завеждащ отделение по гинекология. В нейните ръце за първи път проплакват децата и на други на популярни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско, Евтим Милошев, Мадлен Радуканова.

Много известни личности побързаха да поздравят семейството за тяхното щастие.

"Обичаме го! Добре дошъл и тук" - написа ирина Тенчева, съпругата на продуцента на "Фермата" Иван

"Честита радост! Да ви е жив и здрав малкият юнак, много да ви радва и само поводи за гордост да имате с него. Винаги усмихнати" - това пък им пожела Людмила от първи сезон на "Ергенът". 

Към поздравленията се присъединиха още Орлин Павлов, Симона Пейчева и др. 

Двамата се запознаха в риалитит формата, където пламна и романтичната искра помежду им.

"Аз съм истинският победител в Сървайвър" – заяви Ванко след края на екстремното риалити, като сподели, че два месеца след края на предаването с Ганка са станали двойка.

Ганка е от пазарджишкото село Дорково. 32-годишният Иван Георгиев е фитнес треньор и инфлуенсър от София.

След риалитито двамата често пътуваха из различни романтични дестинации. 

Скоро показаха и новия си общ дом. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun)

">

 

Ганка сподели новината, че е бременна с очарователни снимки, проследяващи как се променя тялото й. А първата снимка на бебето, разбира се, беше от ехографски преглед.