На 30 септември музикантите Веси Бонева и Явор Велчев-Яви станаха родители. Днес те дадоха първото си тв интервю в компанията на своя син Дариел.

„Дариел е най-красивото нещо, което ни се е случвало. Преносих седем дни и в последния момент решихме, че трябва да родя чрез секцио. Благодаря на Господ, че всичко мина добре! Сълзи от радост бликват всеки път, когато го виждаме как се усмихва“ – сподели Веси Бонева пред Рая Пеева в предаването „Преди обед“.

„Бях до Веси във всеки един момент. Оказа се, че някои от медицинските сестри са пели в хорове и в болницата пяхме с тях „Полегнала е Тодора“ и други песни. Много емоционално беше!“ – призна композиторът Явор Велчев-Яви.

„Сестра ми Ваня е бременна в осмия месец. Вчера бяхме заедно, надявам се всичко да мине благополучно“ – разказа Веси Бонева. Тя не харесва думата „страх“ и покрай пандемията изпитва само „леко притеснение“. За да не се тревожи, не следи всички новини около коронавируса.

„Работим от вкъщи, композираме, творим. Подготвяме двоен детски албум. Искаме да направим нещо по-различно от „Хей ръчички“ – сподели Явор.

„Всъщност аз бях на 10 години, когато издадох детски албум. Когато се запознахме с Явор, той ме попита „Знаеш ли, че си пяла една моя детска песен“ – разказа певицата пред камерата на bTV.

Младите родители нямат претенции какъв да стане Дариел, важното е да бъде „щастлив и здрав всеки ден“.

Във видеото горе можете да проследите целия разговор, който завърши с бодрото пожелание на Сашо Кадиев „Да целунете детото по петичките!“