Тони Димитрова, освен обичана певица, е и актриса в театъра. Един разговор с Петя Дикова разказва за морето, жената и още нещо. 

Тони Димитрова подготвя своя трети концерт в Зала 1 на НДК. Парадоксално е, че на предложението за предишните два в началото отговаря с твърдо "НЕ". 

"Те са мои! Това си казах и всичко си идва на мястото" - с тези думи изпълнителката успява да овладее притеснението си по време на концерт. Признава, че трепери до последно, защото иска залата да е пълна и публиката да я слуша. 

Среден ТИР може да побере цветята и подаръците, които Тони получава на концерти. 

"Аз съм най-алчният човек за цветя. Случвало се е да си нося цветя вкъщи, които вече са увяхнали. Някои ги съживявам. Ако нямам цветя вкъщи, ходя и си купувам. На 10 юни нямаше как да взема всички кошници и още не мога да си го простя."

В кошниците, които получава, има бонбони, бисквити, луканка, козе сирене и питиета. "Не знам защо на всички им изглеждам гладна!" - с усмивка коментира певицата. 

"За Гошетата, кучетата и хората" е разказ, който предстои тя да напише. Постовете й във фейсбук, в които разказва различни истории, печелят голяма популярност. 

"ХРИСТО СТОИЧКОВ МНОГО ВЯРНО ПЕЕ"

Това издава певицата за участието на футболиста в песента, която записаха заедно. Споделя и че когато записвали клипа във ветровития Пловдив, и двамата са пяли на живо. 

"Аз имам много добър слух и го чух, че пее много вярно. Няма претенции да е певец, но има сърце!"

За работата й с братя Аргирови и какво си пожелава за предстоящия рожден ден - гледайте видеото.