Теодора Дякова напусна „Фермата“ месец преди финала, но ще бъде запомнена като най-емоционалния участник в този сезон. Тя много се смя, плака още повече, успя да срещне стар приятел, да се вкара в интриги и да разбие едно мъжко сърце. Ето какво сподели тя за себе си в „Преди обед“.

„Емоцията от „Фермата“ вече е на заден план, гледам напред по моя път, но пак ми се доплаква, когато гледам предаването. Емоционалността ми е много крайна – и в щастието, и в сълзите си съм толкова емоционална, че да го разберат всички, но със сигурност не плача от сутрин до вечер“ – призна родената в Стара Загора Теди.

Снимка: bTV Media Group

Относно историята с кривите палчета тя се пошегува, че днес е ходила на операция, за да ги изправят, и помоли бележките вече да бъдат писани с „прави палчета“.

„Нямах представа какво ще се излъчи, как ще се приеме всичко това навън. Фактът, че другите участници търпят наказание, остават без храна и цигари, те натоварва. Притеснявах се как ще реагира баба ми“ – така Теди обясни вълненията около кодираната бележка, която Пламен й написа.

Тя допълни, че няма проблеми с мъжа си по този въпрос.

Снимка: bTV Media Group

„В живота на всяка хубава жена има много мъже, които минават покрай теб, флиртуват и заминават“ – поясни Теди.

Тя сподели и защо съобщи на останалите за дочутия разговор на Живка относно Мартина.

„Поставих се на мястото на Мартина. Тя има мъж, деца, бизнес. Всичко това може да бъде унищожено, а тя изобщо не се беше събличала на джакузито“.

Относно нападките на Иво и Кирил към Ваня тя коментира:
„От една страна съм щастлива, че не съм вътре, защото напрежението може не с нож да го режеш, а направо с трион. Има много провакация от двете страни, но ми е мъчно за Ваня. Ако бях на нейно място, сигурно щях да напълня 16 легена със сълзи и нямаше да изляза от църквичката“.

Снимка: bTV Media Group

Теди сподели, че преди 7 години е заминала „жадно“ за САЩ, но сега иска да се върне. Този преход трябва да стане плавно и затова ще се опита да прекарва някаква част от годината тук.

Снимка: bTV Media Group

Съпругът й е бивш футболист, който има строителен бизнес – купува стари къщи и ги реновира. 9-годишната им дъщеря Ема е израснала в САЩ и тук й е много интересно как по улиците има котки и кучета.

Целия разговор вижте във видеото горе.