След тежка битка с Ваня, Теодора Дякова стана поредният участник, който напуска „Фермата“. В предаването „Тази сутрин“ по bTV тя разказа малко повече за преживяванията си в предаването.

Теодора сподели, че за нея дуелите във „Фермата“ са като една центрофуга, която изхвърля тези, на които им е дошло времето, а сега очевидно е дошло нейното време. Тя призна, че Ваня е била силен противник и съвсем заслужено е спечелила.

Най-важното, което е получила Теодора от участието си е, че е засилила вярата си. Докато беше в предаването, тя редовно демонстрираше, че е вярваща. Според нея вярата, флагът и химнът са нещата, които могат да ни накарат да се чувстваме силни дори когато сме изправени пред предизвикателства.

Голямото желание на Теодора да участва във „Фермата“ я е върнало в България. Иначе от 7 години живее в Чикаго и развива собствен бизнес.

Тя се занимава с камъни и твърди, че те ѝ говорят по един особен начин. За нея камъните са енергийност и връзка на човека със земята. А през последните години все повече хора искат да осъществят тази връзка.

До края на „Фермата“ остава съвсем малко време и Теодора си има фаворити. Според нея предаването трябва да бъде спечелено от Кико, Марти или Любо.