Деветата седмица на приключението „Фермата“ започна със скандал. Преди два дни Пламен написа кодирана бележка до Теди. Това е нарушение, тъй като правилата на играта не допускат тайна комуникация между участниците.

Снимка: bTV Media Group

„Пламен ми да даде бележката, докато се разминавахме на вратата. Погледнах набързо, видях някакви цифри и вече бях сигурна, че нещо не е наред. Прибрах я в джоба и не посмях да помисля какво се случва“ – споделя Теди.

Снимка: bTV Media Group

„Теди не ми е давала сигнали, че отношенията ни могат да преминат отвъд обикновения флирт“ – заяви 32-годишният Пламен. Според него бележката съдържа шега, но той категорично отказа да сподели какво пише на нея.

Снимка: bTV Media Group

Кодираната бележка използва букви от страница 79 от „Алманаха“. Числата в нея показват коя буква от кой ред трябва се използва. От продукцията взеха бележката и я разчетоха. Оказа се, че на нея пише: Целувам те по кривите палчета.

Снимка: bTV Media Group

„Бележката ме изненада. Очаквах нещо доста по-приятелски написано. Пламен е нарушил не само правило на „Фермата“, но и навлиза в личната ми територия. Влиза през врата, на която дори не е почукал. Почувствах се гадно от тази бележка“ – коментира 35-годишната Теди Дякова от Стара Загора, която е семейна и има дъщеря.

Снимка: bTV Media Group

Личното наказание за Пламен за тази постъпка е в следващите пет вечери да спи сам в манастира.

Снимка: bTV Media Group

Груповото наказание ще е свързано с провизиите и ще стане ясно на куиза (анкетата), на която фермерите получават кошници с храна срещу правилни отговори на различни въпроси.

 

Защо Теди не е разчела тайната бележка от Пламен?