Наричат я "ромският славей" и "буря", а тя определя себе си като естествен и позитивен човек - Софи Маринова направи телевизионна премиера на най-новия си видеоклип към песента "Злато мое". Защо певицата стана блондинка и как е преминала ваканцията й на Малдивите, където Софи беше със своите приятели и колеги Преслава и Константин? Вижте какво сподели изпълнителката в ефира на предаването "Тази събота и неделя".

"Аз обичам да изненадвам феновете си – с текст, с музика, с визия… Казах на стилиста, че искам да направим нещо различно. И ми каза: Да те направим с руса коса и сини очи? Станах като кукличка", казва Софи.

"Кръстих песента "Злато мое" на хората, които ценя и обичам", споделя Маринова за парчето, което първоначално се е казвало "Твоите очи".

Софи Маринова сподели, че това лято е била на почивка на Малдивите с поп-фолк изпълнителите Преслава и Константин.

"Постоянно се забавлявахме, но и тримата си починахме много добре", казва София.

"Ние много ценим успелия човек – имаме респект един към друг", споделя певицата.

"Ние с Коцето сме по-рано от Преслава в бизнеса и се познаваме от много години", казва Маринова.

"Когато харесвам някои изпълнител, аз му ходя по участията – така се запознахме с Преслава, станахме приятелки и даже ми е кума на сватбата", допълва тя.

"Аз толкова се радвам, че Лоренцо порасна и че мога да му възлагам задачи. Той се радва, че е голям и може да помага на мама", споделя Софи.

"Забраненият плод е най-сладък, затова гледам на Лоренцо да не му забранявам нищо", казва тя.

"Лоренцо има приятелка - много е сладка, даже бих казал, че е чудесна. Сега той иска да учи за полицай", споделя певицата.

"Много съм щастлива, защото винаги съм се занимавала с това, което обичам", казва Софи.

"Няма да се мре – усмихвайте се, всичко е в психиката. Говорете само хубаво и позитивно. Обичайте се, любовта ще спаси света", заявява Маринова.

Вижте повече във видеото в сайта на bTV Новините.