С много приятели и колеги Софи Маринова и Гринго отпразнуваха сватбения си ден. Както повелява традицията, младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от дома им. След това всички заедно трябваше да откупят булката. Шаферките, облечени в небесносини рокли обаче, грижливо пазеха своята приятелка. Бяла обувка, напълнена с пари, трябваше да откупи булката.

Гостите на сватбата минаха по червен килим, за да поздравят младото семейство. Софи и Гринго подписаха официално на 5.02. 2019 г., но на 24 март Montecito Hotel Restaurant се развихриха за веселата част на празненството. След като още веднъж си казаха "Да", заедно с кумовете - певицата Преслава и Павел, пуснаха бели гълъби.

Рокли и грим

Опушен грим в синьо, дълги мигли и подчертани устни - това избра за Софи Маринов любимият й гримьор Борислав Соколов - Мис Бони.Роклята на Софи е изработвана повече от 2 месеца. За официалната церемония и фотосесията певицата носеше обемна рокля в цвят off white с 4-метров шлейф, с долна част, обшита с над 700 копринени цветя, тюлени листа и кристали Swarovski.

Преслава избра рокля от колекция "Атитюд 2020" на София Борисова с черни бродирани листа от копринено кадифе и естествени пера. За повече удобство при танците по-късно Софи се преоблече с дантелена рокля с асиметрични волани в цвят екрю.

На сватба като на сватба

Музика, смях и много танци - как по друг начин да премине сватбата на една от най-гласовитите певици от поп фолка?!