Софи Маринова вече e госпожа Давидова. Двамата със съпруга й Гринго сключиха граждански брак на 05.02. 2019 г. в София. Церемонията беше в тесен кръг. Присъстваха само кумовете - Преслава и Павел, синът на Софи - Лоренцо, и трите им шаферки, "Мисис Баба Вселена" - Дони Чачова, дизайнерката - София Борисова, кметът на Владая - Таня Иванова, както и гримьорът Бони.

 

 

За сватбата си Софи се довери на "Романтика фешън" и дизайнерката София Борисова. Роклята й бе в цвят пудра, с бюстие и дълга до глезените. Заради минусовите температури навън, Софи бе наметнала обемно кърли болеро в бяло. Макар че, сигурни сме, кръвта й е кипяла и не е усещала студа навън. Тоалетите на шаферките също са изработени от София Борисова, съобразени цветово със стила на булката.

 

 

Халките на младоженците са изработени по индивидуален дизайн. В средата са инкрустирани малки черни диаманти, с които са изписани двете им имена - "Софи" на неговата и "Гринго" на нейната.

На 24.03. 2019 г. ще се състои и сватбеният купон. Поканени са повече от 350 приятели на булката и младоженеца! Дони Чачова, текстописец, носителката на титлата „Мисис Баба“ и съпругата на кмета на Стрелча, подготвя много изненади за младоженците и гостите. 

 

"Обичам те съпруго моя единственна ❤️ - написа Гринго в профила си във Facebook.

"Докато сме обичани от другите, сме необходими... Никой човек не е безполезен, докато има ПРИЯТЕЛИ." - сподели Софи. Вече Давидова.