В нова социална роля влизат водещите на предаването "Търси се..." Меги и Нели - те са лица и ментори в кампанията "40 седмици - пътят на едно дете"Това е първата по рода си онлайн поредица в България, посветена на навременното родителство. 

В ролята си на ментор Нели Хаджийска е на мнение, че може да даде "една спокойна, хубава и светла гледна точка на жените, които се притесняват все още и са в този период." За нея най-важното при всяка трудна ситуация е как гледаме на нея. 

"Човек не трябва да се вглежда в негативите, независимо дали си бременен, или не. Всичко е въпрос на това как гледаш на нещата, а не какви са нещата" - споделя тя в студиото на "Тази неделя".

Една от най-трудните ситуация по време на нейната бременност е било преживяно земетресение

"2012 г. на 5-ия етаж със системи. Никога няма да забравя... беше много чакано, дълго желано бебенце и изведнъж всичко се разтресе. Аз бях много уплашена. Но въпреки всичко си дадох сметка, че така се каляваш, за да станеш майка. Това казвам и на момичетата в програмата - майката не седи и не си гали корема, слушайки Моцарт и пиейки фреш. Тя се учи да реагира във всяка една ситуация." . 

И двете водещи на "Търси се..." са имали своите трудности по пътя на бременността и нямат притеснения да говорят за тях. Нели е майка на две деца, а Меги има първокласник. 

"Момичетата са различни. Едната е по-притеснителна и плаха, другата е много смела. Третата е решителна, макар че е била бременна с близнаци и е загубила едното детенце, продължава напред с нови сили. Бях им много благодарна, че ме върнаха към моите емоции точно по време на бременността, раждането и др., които човек забравя в ежедневието си" - споделя Меги Димчева.

Предаването "Търси се..." вече е с нов декор и нова рубрика. Тя се отнася за хобитата и ритуали на гостите.