Преди пет месеца българската музикална и театрална сцена загуби красивия глас и топлата усмивка на Димо Стоянов от P.I.F., а тази седмица беше премиерата на "OPUS 4" - първият клип от шестия албум на групата, за който Димо записваше вокалите месец, преди да го загубим.

"Мисля, че страшно много щеше да го хареса", каза съпругата на Димо Люба Пиперова, която гостува в студиото на "Тази събота и неделя".

"Идеята на Николай Мутафчиев генерално е била да направи клип с музиката, която винаги е движела Димо и останалите от P.I.F.", коментира тя.

"За Димо целият албум беше много личен, емоционален и различен", споделя Пиперова.

"Той веднъж се прибра вкъщи и каза: Много е различно, май за пръв път е някаква любов, която е различна от тази между мъж и жена", спомня си тя.

"Нещото, за което най-много съм съжалявала, е, че успяхме така да направим нещата, че да са хубави. Той беше в момент, в който много си харесваше живота", споделя Пиперова.

"Предстояха ни страхотни неща, имахме страхотни планове. Той искаше да купи малко парче земя, където да направи къща - сглобяема вила. Беше начертал всичко сам, без да ползва архитекти", допълва тя.

"Емоционално е много трудно за всични ни без него. Огромен човек. Димо беше огромна част от живота ни. Ние бяхме щастливи, че ще прекарваме толкова време заедно по време на пандемията", каза Пиперова.

"Той вярваше, че още малко време ще остане в реанимацията и ще се прибере вкъщи", споделя тя.

Вижте какво още сподели Люба Пиперова във видеото в сайта на bTV Новините.