С цигулка на лунна светлина. Така завърши деветият концерт от мащабното национално турне на Лили Иванова. Първият морски концерт от турнето беше в Бургас, там бяха Станчо Станчев и операторът Константин Димитров.Именно тук, в летния театър, Лили ще направи своето завръщане след краткото боледуване

Срещаме ви с Орлин Цветанов - цигуларят на Лили Иванова край брега на Бургас, след деветия концерт от Националното турне.

"Много ми хареса публиката в Бургас", сподели той. "Концертът беше страхотен. Публиката реагира прекрасно на всички песни.Орлин Цветанов е от най-верните музиканти до Лили Иванова.

"Лили Винаги ми е била и ще бъде на първо място в моите ангажименти. С Лили Иванова работя от март 2005 г., тя имаше 3 концерта в София и искаше да ги направи с трио, така ме покани и след това се харесахме взаимноВече 17 години, Орлин е цигуларят на Лили Иванова. На въпроса дали е смущаващо да го свързват повече с Лили, отколкото със собственото му име, той отговори:

"Няма за какво да е дразнещо, много е приятно и смятам, че като какъвто и да ме свързват с Лили Иванова, ще е приятно. Всеки би се гордял да е от екипа на Лили Иванова. Лили имам чувството, че ги зарежда със седмици наред. Виждайки как пее чисто, смислените текстове, хубавите мелодии. Мисля, че те просто се зареждат и след това са по-продуктивни."