Примата на българската поп музика Лили Иванова празнува вчера рожден ден, като певицата не пропусна да сподели емоционални моменти от празника в социалните мрежи.

"Рожден ден с приятели", написа Лили Иванова във Фейсбук профила си, като съобщението е придружено от емоджита на сърца.

Лили Иванова празнува рожден ден с приятели, изобилие от цветя и разкошна ягодова торта, върху която е забодена свещичка във формата на въпросителна.

Голямата българска певица получи множество поздравления за празника, сред които от президента на Република България Румен Радев, министъра на културата Атанас Атанасов, посланика на Русия в България Елеонора Митрофанова и главния оперативен директор на bTV Media Group Господин Йовчев.

"Приемете най-сърдечни поздравления по случай Вашия рожден ден от името на целия екип на bTV Media Group! Магията на вашата енергия се усеща на всеки концерт, а нестихващите аплодисменти в пълните зали са доказателство не само за докоснатите сърца, но и за трайната следа, която оставяте в публиката. Вие безспорно сте сред най-ярките звезди, които греят на българската музикална сцена, като с много усърден труд, дисциплина и ненадминат талант печелите признанието не само на младите творци, но и на многобройните Ви почитатели. За нас е привилегия и удоволствие да бъдем партньор на професионалист от световна величина и с гордост подкрепяме турнето "Лили Иванова 2022". Бъдете здрава и запазете любовта към публиката и музиката, за да посрещнете утрешния ден с още много творческо вдъхновение и постижения. Честит празник!", пише в поздравителния адрес на Господин Йовчев до Лили Иванова.