Христо Пъдев и неговата половинка Цвети Петрова гостуваха в студиото на "Тази събота" заедно с двете си деца Петър и Яна. Докато Петър похапваше бисквити, актьорът разказа за многобройните му закуски: Започваме с попара, след това бисквити „топ топ“ в мляко, после банан на път за детската и там вече какво става – не е много ясно.

"С Цвети се познаваме още от Академията, но тогава не бяхме много близки. И години по-късно аз отидох на един рожден ден, видях я и все едно някой ми отвори главата и каза: Ето това е жената на твоя живот! Така се и оказа", сподели Христо Пъдев за началото на връзката им.

Разбира се, животът на двойката се променя драстично след появата на двете им дечица.

"Христо е много добър баща. Всеотдаен, даже тези дни аз жестоко ревнувам, защото Петър иска само с него всичко да прави", разказа Цвети Петрова.

Христо Пъдев и колегите му от сериала „Татковци“ тръгват на лятно турне със спектакъла си „Петък вечер“. То започва утре, 18 юни, от София. Те подготвят и нов спектакъл – „Неделя сутрин“, чиято премиера ще е през септември. „Заглавието е такова, защото след хубав петък съботата не съществува“ – поясни с усмивка актьорът.

Той ще играе и във филма за Гунди, чиито снимки започнаха преди няколко дни.

„Там в главната роля е Павел Иванов, стискам му палци, защото няколко години се готви за тази роля, спазваше режим“ – сподели Пъдев.

За дълго чаканата купа на „Ливърпул“, какво е да играеш на сцената, докато тече финалът на световното между Аржентина и Франция, и други любопитни истории – вижте във видеото най-горе.