Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов навършва днес 44 години.

„Днес по обяд любимото ми момче започва нова обиколка около Слънцето. Щастлива съм, че и тези обиколки ги правим заедно и му пожелавам да има още мнооого такива, да му се завие свят от обикаляне. Обичам те до Луната и обратно! Ти си космос!“ – написа неговата половинка Емануела Толева в Инстаграм.

Двамата са на почивка в Испания. През май техният син навърши 5 години. Той е кръстен на бащата на Андрей – хоровият диригент Васил Арнаудов. Преди време продуцентът сподели, че за второто им дете името ще избере Емануела.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

„Най-големият ми подарък за 44-ия рожден ден е стартът на снимките за Гунди, защото за мен и Иван това наистина е сбъдната мечта“ – сподели ни Андрей на 4 юни.

Снимка: Instagram.com/ivaniandrey.official/

В този ден започнаха снимките на най-новия български игрален филм, посветен на великия и обичан футболист от миналото Георги Аспарухов – Гунди. Очакваният с огромен интерес проект ще проследи живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита до трагичния 30 юни 1971 година, когато Гунди загива в автомобилна катастрофа.

Снимка: Междинна станция

Главната роля е поверена на талантливия актьор от Народен театър „Иван Вазов“ – Павел Иванов, който ще има нелеката и отговорна задача да влезе в обувките на избрания за „Футболист на столетието” в България Георги Аспарухов – Гунди. Младата Александра Свиленова пък ще се превъплъти в най-голямата любов и вдъхновение на Гунди, неговата съпруга Величка Маркова – Лита.

Снимка: Междинна станция

Нелеката задача да ни пренесат в 60-те и 70-те години ще имат режисьорът Димитър Димитров, двигателят и сценарист на проекта Емил Бонев, главният оператор Борис Славков и продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов от „Междинна станция“, чиято задача е да сглобят най-добрия отбор от професионалисти. В това отношение важна помощ ще окаже и Станислав Ангелов – Пелето, който влиза в ролята на футболен консултант на продукцията.

Снимка: Междинна станция

„Това е филм за дръзновението и за любовта като основна движеща сила и енергия за сбъдване на мечти. „Гунди – легенда за любовта“ ще покаже различни етапи от професионалния и личния живот на един велик българин, превърнал се в легенда, но платил с живота си за това. Филмът има за цел да увековечи този достоен човек, чиято история се надяваме да докосне повече хора и да послужи за вдъхновение“, споделиха продуцентите на филма.

Снимка: Междинна станция

Премиерата на продукцията е планирана за началото на 2024 г., а още подробности около историята, снимките и актьорския състав на филма очаквайте скоро.