Гергана Гунчева за първи път говори за личните си емоции и професионалните си цели в „Търси се“.

Мис България 2004 г. е едно от новите попълнения в Спортната редакция на bTV. Водещата на спортните емисии гостува в "Търси се" и не пести емоциите си. 

Най-ценното в живота на красивата водеща са децата и това „те да бъдат щастливи“. 

Снимка: bTV Media Group

Двамата с Петър Бакърджиев официално са разделени от една година, но това не им пречи да работят на едно и също място – нюзрума на bTV. Спортният журналист разказва емоционално за десетте му години семеен живот с Гери Гунчева:

„С нея сбъднахме всичките си мечти заедно – имаме две прекрасни деца, построихме си къща и пътувахме на най-интересните места“.

Гери споделя, че причината за раздялата им е комплексна и може би тя е инициаторът, но.. 

„Хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието си. Когато любовта си отиде, няма смисъл да я задържаш. Дори да няма никакви скандали, разправии и пререкания, енергията се усеща“.

За него казва още - "Аз много го обичам. Като баща на децата ми, като мой приятел. Не искам обаче да се затлачвам с негативни мисли и емоции."

Най-големият критик на Гунчева е собствената й майка. Според нея днешната Гергана е резултат от множество промени, сред които: майчинството, раздялата с Пепи Бакърджиев и моделството.

Още емоционални моменти и истини - вижте във видеото. 

Какво ни сподели Гери в подкаста Малки разговори - вижте тук.