След като не получи роза от Виктор и напусна "Ергенът", Гергана Стаменова сподели в "Шоуто на Николаос Цитиридис" впечатленията си от романтичното риалити.

„Доста силно влечение имах към Виктор, то си личи, но с него сме доста различни. Ние сме буквално огън и вода. Той е спокоен, а пък аз съм експресивна и спонтанна. В началото тръгнах по-агресивно към него, което може би му е създало грешна представа за мен“ – призна певицата.

„Скандалите с момичетата няма как да не те изнервят. Малко съжалявам, че не тръгнах по-рязко към тях в началото. Към Виктор пък трябваше да съм по-мила. Нямах контакт с момичетата и изпитах съчувствие към Алекс. Беше ми много гадно, че никой не иска да говори с нея. Така двете се сближихме и това настрои останалите срещу мен“ – поясни Гери.

Тъй като в интернет се появиха всякакви коментари за неясната възраст на Гери, водещият я попита „Ти от 6 години си на 24. На колко си всъщност?“

„В моя канал направих видео по темата. Днес съм на 24, за утре не се знае. Скоро пуснах стори, в което бях на 37, и имаше доста коментари“ – заяви Гери, като не даде конкретен отговор.

Във видеото горе можете да чуете нейната нова песен „Ти не си за мен“, която не е посветена на Виктор.

Във втората част на разговора Гери призна, че няма гадже, и коментира дали Александра прави магии. Можете да я гледате тук: