Гергана Стаменова, която е певица и модел, носителка на титлата "Мис Плейстар 2016", отпадна снощи от "Ергенът". В „Преди обед“ тя сподели впечатленията си от романтичното риалити и разказа малко повече за себе си.

„Рано си тръгнах. Малко нескромно звучи, но мисля, че трябваше да съм на финала на "Ергенът". С друг ерген, защото не може да си паснеш с всеки. Явно Виктор е преценил, че не съм негов тип и предстои да видим какъв ще е неговият избор“ – поясни Гергана.

Тя призна, че е експресивна и е харесала Виктор като мъж, с когото явно не са съвместими.

„Видях, че той много харесва Виктория и Алекс. При това положение каквото и да направиш, все тая“ – сподели Гери, за която Виктор веднъж коментира, че от мишленце е станала хищник.

„Две са причините за тази моя промяна. Аз по-трудно се сприятелявам и сред непознати хора ми трябва повече време, за да свикна. В това време другите вече са се сформирали в групички и аз оставам сама. Затова реших да направя нещо по-фрапантно“ – поясни певицата.

Преди седмица тя представи новата си песен „Ти не си за мен“, съвместен проект с друга участничка в риалитито – Ева Георгиева-EVA. Повече за клипа, в който участва и Елвира от "Ергенът", вижте тук:

„Тръгвайки от София за "Ергенът", се бях настроила, че ще е много романтично. Виждах се като булка на финала, но там разбрах за пореден път, че трудно се адаптирам. Искам да стана по-социална. Разбрах също, че всичко може да изглежда много романтично, но, за съжаление, човек да не се чувства романтично. Вече не вярвам много в романтиката, но вярвам в голямата любов. Познавам хора, които са я срещнали. Не знам дали ще намеря моята половинка“ – призна Гери.

В училище тя е била отличничка и това си пролича, когато спечели викторината за обща култура в шоуто. Гери завършва публична администрация в УНСС, но отдавна е разбрала, че не това е нейното призвание.

Днес тя мечтае да се развие като актриса, певица и продуцент.