"Мелодия на годината" става на 50 години и се завръща - сборна формация събира всички обичани български звезди заедно в едно турне. Орлин Горанов и Маргарита Хранова споделят златните си спомени от музикалния форум в ексклузивно интервю за "Тази неделя".

Заедно със Стефка Берова, Данчо Караджов, Милена Славова, Христо Кидиков и Трамвай номер 5 турнето ще започне в края на юни и ще обиколи големи български градове. 

Двамата изпълнители се надяват и днешните музикални хитове да издържат теста на времето, както хитовете от "Мелодия на годината" и "Златния Орфей". 

"Само нейно величество публиката ще реши това" - категоричен е Орлин Горанов. 

Освен че са сред най-обичаните български изпълнители, между двамата има още много общи неща - завършили са Музикалната академия, и двамата са добри кулинари, имат съвместно турне през 2017 "Обичам българската музика", а браковете им са дълги и щастливи.

Тайната за това според Маргарита Хранова е в компромисите. За Орлин Горанов е важно никой да не се опитва да доминира над другия.

"Има много хубаво чувство за хумор и е невероятен шофьор - само с него се чувствам спокойна!" - издава малко известен факт за него Марги Хранова. Малко хора знаят и за друго негово интересно хоби - Орлин Горанов записва стари български думи. Сред тях са:

фъркулица - вилица
булинка - рокля на точки

Какви са най-незабравимите им спомени от "Мелодия на годината" и точните дати и градове на турнето - вижте във видеото.