Орлин Горанов навършва днес 65 години.

„Благодаря за вниманието! Едва ли е удобен моментът за интервю, защото съм в средата на морето. На лодка съм с верни приятели“ – бе лаконичен певецът пред LadyZone.bg.

Неговата съпруга Валя Горанова го поздрави във Фейсбук с думите „Днес моето момче става на 65. Обичам те, Орли! Останалото вече съм ти казала. Бъди здрав, щастлив, лети, мечтай! Радвай се на малките неща само както ти умееш. Теб имам. С теб дишам. В теб вярвам. Всеки миг щом си до мене, аз горя…”

Самият Орлин Горанов публикува в Инстаграм снимка от морето и призна, че е щастлив.

„Годините са само цифра, важно е да ги живееш със страст и да намериш своето призвание. Щастлив съм, че с музиката рано се открихме и до ден днешен сме заедно и животът ми е песен“ – написа певецът преди няколко дни.

Той бе на яхта и при посрещането на първия изгрев за месец юли. „Животът е прекрасен! Добро утро, слънчице!“ – написа на Джулай морнинг Орлин Горанов в компанията на съпругата си.

Припомняме, че той е роден в Берковица. Още като дете пее в хор „Бодра смяна”, а по-късно в Ансамбъла на армията. Завършва Музикалната академия и с оперно пеене. Орлин Горанов е еднакво обичан и уважаван и на поп сцената, и на оперната. Дуетите му с Кристина Димитрова са любими на поколения, както и песните му с Марияна Попова и други певци от популярния жанр.

А със сопраното Еделина Кънева отново радват почитателите си със спектакъла „Приказка за двама”, който изпълняват на сцените в различни български градове. И „Отражения” е концерт с главно участието на Орлин Горанов. Постановката е на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов” – Велико Търново. Елегантният изпълнител представя едни от незабравимите си хитове на този концерт. Друго събитие с Орлин Горанов е съвместното турне също с любимата на публиката Маргарита Хранова – „Вечните песни от Златния Орфей”. Така че лятото на Орлин Горанов е наситено с вдъхновяващи срещи с публиката.