"Проектите, с които се занимаваме, оцеляват дълго и това е благодарение на дисциплина", каза Дони по време на живо включване в предаването "Тази неделя" по bTV от созополския бряг.

"Не, но опитите продължават" - така Ивайло Христов коментира дали 30 години "Секс, наркотици и рокендрол" са били достатъчни за противодействие на ориенталските ритми.

"Ние имам добрия шанс да видиш едни озарени и щастлви лица - изключителна гледка е това. И в момента, в който излееш от салон, вече ги няма тези лица", допълни Христов.

"Изкуството е важно, независимо колко е популярно или не е. Всеки човек на изкуството - там, където е - е много важен", заяви Калки.

Ако "секс, наркотици и рокендрол" описват Америка през миналия век, кои обаче са трите думи, които описват България сега?

"Късмет, късмет, късмет - това някак си описва битието на българина в последните години. Все се надяваме и молим нещо да се случи", каза Христов.

"Ако трябва да преведа "Секс, наркотици и рокендрол" на български, би звучало така: "Любене, лютеница и лакардии". Иначе в сериозен план ще кажа, че трите думи, които в момента излизат в главата ми във връзка със състоянието на света и България, е: "Как изглежда истината?", каза Дони.

"Море, скали и небе - това е най-важното в момента", заяви Калки.

Вижте какво още споделиха тримата във видеото най-горе.