Едно съвсем ново семейство разбуни любопитството у хората, а също и вярата им, че голямата любов съществува. На пръв поглед двамата като че ли няма как да се срещнат в този живот. Но всъщност в момента се носят на крилете на любовта, която цял живот са чакали. 

Калина Крумова и Борислав Захариев (Боби Турбото) са гости в "Търси се...".

Той е талантлив актьор, отдаден на работата си в Сатиричния театър и телевизията. Свързваме го със забавлението и смеха.

Тя пък от години се занимава с политика и обществена дейност. Била е най-младият депутат в Народното събрание. Има син, Николай, който ражда едва на 17 години, но с когото днес много се гордее.

Те са щастието и любовта в пълния смисъл на тези думи. 

"ПАДНАХ НА КОЛЕНЕ, ДАДОХ Й ПРЪСТЕНА И ДВАМАТА СЕ РАЗПЛАКАХМЕ"

"Никой не ни е сватосвал. Първият път, когато го видях, бях без капка грим. Нещата бяха много естествени" - разказва за романтичната им среща Калина. 

И двамата изповядват философията, че когато прекарваш почти постоянно време с другия, това е ясен сигнал за отношенията.

Оказало се, че и двамата си представят сватбата по един и същи начин - на морето, боси и с приятели. Боби крие пръстена от Калина 3 месеца. 

Самото предложение за брак се случва по време на театрално представлене с всички приятели и техни роднини. Как точно - вижте във видеото. 

"Не го очаквах!" - отковена е Калина. 

Двамата искали да имат сватба, за да бъде това началото на тяхното семейство. Единствената причина била любовта. 

Тяхна много близка приятелка е актрисата Алекс Сърчаджиева

"Срещнахме се в труден момент. Смятам, че хората се сплотяват именно тогава! Благодарна съм й, че ме допусна. Била съм свидетел на връзката й с Иван и ако има човек, който може да говори за любов на нашите честоти - това е тя". 

Актрисата нарича двойката "непораснали деца". 

Кое е по-голямото дете - вижте във видеото. 

"ДРУГИЯТ ЧОВЕК НЕ Е ПЛАСТИЛИН!" 

Ако нещо не ми харесва, има диалог за това"
- категорична е Калина за това дали е нужно човек да се променя. 

Два месеца Калина и Боби ходят на уроци, за да репетират специалния си сватбен танц. На него обаче той си къса панталона. 

Повече за голямата любов на Калина и Боби - огледайте във видеото.