На днешния 6 януари се навършват четири години от загубата на обичания български актьор Иван Ласкин, когото всички познават от сериала „Васко да Гама от село Рупча“ от 1986 г.

Паметта му беше почетена днес от Алекс Сърчаджиева, която имаше връзка с актьора от 2006 г. до смъртта му през 2019 г.

Актрисата написа изпълнен със скръб пост в Инстаграм профила си, от който става ясно, че четири години след смъртта на актьора болката от загубата му остава все така силна за нея.

"Четири години, Иване!!! Много те обичам, просто нямаш представа колко много!!! Преди четири години на този ден за мен времето спря!", написа Сърчаджиева в Инстаграм профила си, където сподели галерия от снимки с Ласкин.

"И продължава да е спряло и продължава неистово да боли!!! И продължава да е смразяващо тихо!!! Толкова много ми липсваш, мило мое момче", пише още тя.

Иван Ласкин беше приет в болница на 28 декември 2018 г. и поставен в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Актьорът почина в първите дни на 2019 г. Няколко поколения българи, израснали със сериала и с героя на малкия Иван, бяха потопени в скръб. Ласкин си отиде едва на 48 години.

Вижте повече за Алекс Сърчаджиева в следващото видео: