С нов цвят на косата и от утре - 12.06, отново на сцена се завръща актрисата Александра Сърчаджиева. Завръщане към театъра и към живота, който продължава не с гняв, а със смирение. 

"Мога ли да върна тези хора, които обичам? Не мога. Гневът е нещо лошо. Не трябва да се гневиш. Трябва да се смириш!", споделя актрисата в студиото на "Преди обед". 

Чуйте силните думи на Александра Съчаджиева във видеото. 


В началото на 2019 г., на 48-годишна възраст почина мъжът до Александра Сърчаджиева и баща на детето й - актьорът Иван Ласкин.

"Мисля си дали не повтарям същия път, който е изминала майка ми. Детето ми пък по някакъв начин повтаря моя живот. Но знам, че не съм нито първата, нито последната, на която се случват тези неща. Не искам да занимавам никой със своите проблеми. Знам, че има хора с по-големи проблеми, на които се случват много по-страшни неща. Понякога е много трудно, когато всички се ровят в болката ти. Натоварвам се, защото имам дете. И трябва да му обяснявам."

Сатиричният театър отвори отново врати на 8 юни, а на 12 юни ще се играе представлението "Терапевти". Последното качване на сцена на актрисата е било на 13 март, когато са репетирали представлението "Всички, освен мен". Заради коронавируса премиерата му бе отложена...   

Цялпото гостуване на актрисата в "Преди обед" може да гледате тук