Да боядиса косата си в напълно различна цветова гама е най-лесният начин за една дама да прoмени коренно визията си и всички да забележат. Дори и мъжете! Поддръжката на руса коса е наистина трудна и изисква ежемесечни грижи. Не знаем дали това е причината за зараждащата се тенденция блондинки да се превръщат в брюнетки, но със сигурност е нотка свежест за вече настъпилата пролет.

Кои известни дами от родния шоубизнес се разделиха с блондинската си визия? Ние следихме изкъсо четири от тях. Ако се сещате за още – оставете коментар под статията. Ето ги и тях:

Плеймейтката Златка Райкова, която е по-известна като Русата Златка, вече изобщо не е руса. От 2 дни тя е горда притежателка на грива в тъмната гама на кестенявото. От постовете й в социалните мрежи разбираме, че освен цвета, Златка е променила и дължината на косата си, като е добавила екстеншъни.

Прясна-прясна е и прическата на актрисата Алекс Сърчаджиева, която дълго време беше почти платиненоруса. В момента цветът на косата й е в приятен бакърен оттенък в тъмната гама.

Своя дебют от дълго време насам с кестенява коса направи и певицата Деси Слава в неделя вечер в „Гласът на България“. В предаването поп фолк изпълнителката помагаше на своята колежка Камелия и беше гост треньор. Дали пък това не е перука?

Снимка: bTV

В края на миналата година с русата си коса се раздели и още една плеймейтка – Светлана Гущерова.

Харесват ли ви звездните трансформации в цвета на косата?