.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пълното преобразяване на Надежда Георгиева (СНИМКИ и ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 23 седмици
Снимка: Евгений Милов
Победителката в играта на LadyZone спечели преобразяване от екипа на "Преди обед"

Попълването на забавен тест донесе на Надежда Георгиева пълно преобразяване от екипа на "Преди обед" в играта на LadyZone. Дамите имаха възможност да попълват тест, за да разберат какъв тип жена са - романтична, бунтарка и хармонична.

Део избра жената, която печели преобразяване от екипа на "Преди обед"Попълването на забавен тест донесе на Надежда Георгиева тази приятна пролетна награда

Део избра в ефира на "Преди обед" името на Надежда Георгиева, която няма много време за прически и процедури за разкрасяване като майка на новородено бебе. За тоталната промяна във визията на Надежда помогнаха трима доказани специалисти - стилистът Антония Йорданова, коафьорът Георги Петков и гримьорът Гергана Пащрапанска.

Коафьорът Георги Петков заложи на прическа с по-светли кичури около лицето, сплетени с медни кичури - една модерна тенденция за предстоящото лято.

Стилистката Антония Йорданова облече Надежда в елегантна и минималистична рокля в черно и бяло за по-строга визия, допълнена с чанта с неонови нюанси - също тренд през тази година.

По-искрящият грим за лицето от гримьорката Гергана Пащрапанска помогна на Надежда да се види в непозната до този момент за нея визия.

Тримата са толкова добри, че нека изобщо не губим време и видим изумителния резултат - стъпка по стъпка от снимките в галерията по-горе. Не пропускайте накрая да видите и импровизираното модното дефиле на Надежда Георгиева във видеото.

Вижте още за преобразяването на младата майка в специалния репортаж на "Преди обед":

Млада майка спечели преобразяване от играта на LadyZone.bg и "Преди обед"Вижте как екип от гримьори, стилисти и фризьори сътвори истинско чудо с визията на Надежда Георгиева
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите