Васил Троянов Боянов - Азис се появи в предаването "Търси се" и даде едно от малкото си телевизионни интервюта за последните години.

"Приключих с интервютата и телевизионните изяви преди няколко години. Казах си, че не ми се обикалят телевизиите и да си говоря неща, които съм дъвкал толкова време. Ще отида, когато залипсвам в ефира."

Разбира се, първия въпрос бе за второто дете. 

"Както знаете, аз трудно говоря за семейството си, особено децата си. Най-хубавото нещо е да си родител - нито един успех не може да се сравни с това.  Искам това да си остане за мен - информацията за моите деца да си останат за мен."

Първите, които говориха за Азис в предаването бяха Ивайла Бакалова и мъжът до нея.

"Съвременните Ромео и Жулиета", както ги определя Азис. "Това са най-влюбените хора."

Малко след това изпълнителят на "Обичам те" призна, че е биполярен: "Не съм го казвал пред никого. Аз съм човек с раздвоена самоличност, да не кажа и разтроена понякога, защото аз днес се чувствам един, следобед съм съвсем друг, а вечера - зависи от хората - мога да съм трети. Това е тази биполярност, тази промяна в настроенията ми - и според мен тя е причината за моите успехи."

Галена също разказа за Васко, а след нея се появи и майка му Гергина.

"Това ми е първо дете и беше очаквано бебе. Вътрешно го исках, но бях в затвора. Трябваше да го махна. Обаче... Бог се намеси явно и рече, че не трябва. Бях си подготвила документите и всичко в затвора, но... баща му дойде на свиждане и каза "не. Това дете няма да се махне. Ще ни носи само щастие."