Актрисата Ирмена Чичикова с ексклузивен разказ за участието си в сериала „Тайно нашествие“. В него тя си партнира със Самюел Джаксън и Емилия Кларк.

„Никога не знаеш колко хора се състезават“, признава тя за кандидатстването в подобни продукции.

Ирмена Чичикова, която е приятелка на водещия на „Преди обед“ – Петър Дочев, гостува в предаването. Тя споделя за кастингите, които преминава в няколко различни варианта – на английски и руски включително. По време на тях й помага самия Петър.

Тя пътува от Пловдив за София, когато разбира, че е избрана за снимки в сериал от Вселената на Марвел. В него момент не може да сподели на никого новината. „Имах чувството, че ще пробия тавана на колата от вълнение“, смее се тя.

Пази тайната 4 месеца. Когато споделя на семейството си, баща й е в „пълен шок“. „Два дни преди да замине за Лондон, разбрах, че е одобрена“, призна Петър Дочев в ефир.

Причината да не споделя вълнуващата новина са кастингите, които не е успявала да осъществи успешно за други продукции. И друг път съм била на ръба до снимките на големи проекти, но в последния момент се разпадат“, споделя тя. Вижте кои са те във видеото по-горе.

Първото впечатление на актрисата, когато пристига за снимките в Лондон, е отношението на хората към актьорите. „Положението, което има едни актьор, без значение на кое стъпало е в йерархията“, каза тя. „Бюджетите, с които се правят продукциите, също имат значение“, допълва Чичикова.

По първоначален сценарий, тя трябва да е най-добра приятелка на Емилия Кларк. След заснемането на епизодите, предстои допитване до фен базата и някои тестови публики. Тогава изцяло свенят режисьорите и сценария – Ирмена взима роля на „лошата“.

До днес актрисата не е гледала нито един епизод от сериала. „Чаках подходящия момент“, призна тя. Надява се, че по време на празниците ще разполага с времето да изгледа епизодите.

„Доста по-концентриран в работата си“, каза тя за Петър, след като той влиза в новата роля на телевизионен водещ.

Още за впечатляващата роля на Ирмена Чичикова във Вселената на Марвел, вижте във видеото.