Свежа и звездна салата, която учудващо засища.

Съставки

  • 3-4 стръка Копър
  • 2 стръка Зелен лук
  • 1 бр. Краставица
  • 2 бр. Ябълки
  • 1 бр. Лимон
  • 1 бр. Айсберг
  • 50 г Сирене Ементал
  • 3-4 стръка Магданоз
  • 1100 г Сирене

Начин на приготвяне

  • 1. Репичките и ябълките се нарязват на тънки кръгчета и се смесва с напречно нарязания зелен лук и лимоновия сок.
  • 2. В дълбока купа се нареждат накъсаните листа айсберг и отгоре се натрошава сиренето.
  • 3. Върху така полученото \"канапе\" се разпределя овкусената смес от краставици и ябълки.
  • 4. Най-накрая се добавят нарязаният на тънко \"Ементал\", магданозът и копърът. За хрупкаво очарование на финала може да поръсите с белени сурови фъстъци.