Свежа и звездна салата, която учудващо засища.
Съставки
- 3-4 стръка Копър
- 2 стръка Зелен лук
- 1 бр. Краставица
- 2 бр. Ябълки
- 1 бр. Лимон
- 1 бр. Айсберг
- 50 г Сирене Ементал
- 3-4 стръка Магданоз
- 1100 г Сирене
Начин на приготвяне
- 1. Репичките и ябълките се нарязват на тънки кръгчета и се смесва с напречно нарязания зелен лук и лимоновия сок.
- 2. В дълбока купа се нареждат накъсаните листа айсберг и отгоре се натрошава сиренето.
- 3. Върху така полученото \"канапе\" се разпределя овкусената смес от краставици и ябълки.
- 4. Най-накрая се добавят нарязаният на тънко \"Ементал\", магданозът и копърът. За хрупкаво очарование на финала може да поръсите с белени сурови фъстъци.