София ще ухае на вкусна храна с най-мащабния фестивал за годината - 20 дневният Mood for Food Summer Fest. Фестивалът започва днес (1 юни), като ще продължи до 20 юни в парк "Гео Милев" пред стадион "Академик".

Събитието се провежда за четвърти пореден път като тази година столичани ще могат да опитат куп вкусотии, да се забавляват с едни от най-популярните артисти в България, да печелят награди и разбира се да станат част от дългоочакваното Евро '21 по футбол – и всичко това на открито.

Какво предлага фестивалът

Храна, напитки и добро настроение - за всички, които искат да пробват нещо ново и вкусно за хапване, фестивалът ще стане временен дом на 15 ресторанта, барове и food trucks. Като един от най-мащабните фестивали за 2021 г., Mood for Food цели да привлече всички, които нямат търпение да наваксат с хубавото настроение.

Специално на Mood for Food

Това издание на Mood for Food гарантира да бъде една идея по-пиперливо. След повече от година липса на приятни мероприятия, организаторите на фестивала са подготвили забавления за всеки вкус.

Освен вкусната храна и напитки, Mood for Food ще бъде арена на множество игри с награди, благодарение на партньорите на фестивала, а за да бъде поддържан състезателният дух, ще бъдат организирани турнири по джаги и тенис на маса.

И за да бъде лятната идилия абсолютна – Европейското първенство по футбол през 2021 г. ще бъде излъчвано на голяма видео стена – перфектното място за разпускане или пък силни емоции… за всички спрямо вкуса.

На територията на фестивала ще гостува и най-големият лунапарк в България - 10 атракциона, сред които блъскащи колички, пързалка, сърф, виенски колела и други, ще очаква смелите малчугани и тези, които преследват адреналина.

Снимка: iStock

Участници в концертната програма:

За настроението на гостите на фестивала ще се погрижат едни от най-обичаните български изпълнители.

  • На 4 юни музикалната програма стартираме петъчното настроение с Дара
  • На 5 юни на сцената ще бъде Тита
  • Wosh MC & FEEL поемат щафетата на 11 юни
  • 12 юни - група "Остава"
  • 18 юни – Алек Кирев
  • 19 юни – група Jeremy?

В продължение на целия фестивал, ежедневно, за раздвижването на атмосферата ще се грижат DJ SKILL и DJ FEEL.