Няма съмнение, че в всички тоалети на Кейт Мидълтън, с които тя се появява на светски събития, й стоят изключително добре. Майката на три деца може да облече всичко - от винтидж рокля до ослепителен дизайнерски ансамбъл, и всички те, независимо от цвета да са подходящи.

Кейт често носи рокли в основни нюанси. Да я видим в розово, жълто и зелено се случва регулярно. Но какво означават избраните цветове и детайли? 

Каролин Йънг, автор на книгата "Цветът на модата" споделя за "Хелоу магазин" какви са специалните значения на цветовите избори. 

Розова красота

Ослепителната розова рокля, която Кейт носи на приема на генерал-губернатора на Белиз, е необичаен избор. Това би си помислил всеки, който не знае какви цветя цъфтят в страната. Роклята е в свеж нюанс на розовото, а цветът напомня за розовите бугенвилии, които често се срещат в Бели. Яркото розово е свързано и с традиционното облекло на маите в региона.

Снимка: Getty Images

Жълто като...

Херцогинята на Кеймбридж се постара да отдаде почит на ямайското знаме, като се облече в жълто и зелено при пристигането и отпътуването си от острова. Тя кацна в жълта рокля, изработена от Roksanda. Нюансът е като този в знамето и символизира просперитета и силата на слънцето. Жълтото олицетворява оптимизма и радостта. 

Снимка: Getty Images

Зеленото на гората

В ямайския флаг зеленото символизира надеждата и земеделските ресурси. Този цвят Кейт носи с изумрудена рокля на Jenny Packham за вечерята на губернатора, така и с рокля на Emilia Wickstead, когато се качи на самолета за заминаване. Това е успокояващ нюанс, който предлага отдих от хаоса на съвременния живот.

Снимка: Getty Images

Когато избира бяло

За срещата си с министър-председателя на Ямайка Андрю Холенс Кейт носи бял костюм на Alexander McQueen. Но този цвят е предпочитан от нея и на много други събития. Бялото обикновено изисква много грижи, тъй като трябва да се поддържа абсолютно чисто. Именно по тази причина създава имидж на богатство и лукс.

Снимка: Getty Images

Злато

Такова настроение носят и златните тоалети. Кейт избира елегантна рокля със златни пайети за премиерата на филма за "Смъртта може да почака". Това е 25-ият филм от поредицата за Джейм Бонд. Повод, който си заслужава златото. 

Снимка: Getty Images

Разгледайте още от красивите рокли на Кейт Мидълтън в галерията.