По време на платинената юбилейна обиколка на херцога и херцогинята на Кеймбридж из Карибите Кейт облече рокли с впечатляващи нюанси на зелено, червено, каки, жълто.

Случайност? Не, разбира се. При кралските особи всеки цвят и детайл е специално подбран. Ето какви са тайните символики в тоалетите на Кейт Мидълтън. 

По време на вечеря, организирана от генерал-губернатора на Ямайка в King's House, Кейт Мидълтън се появява във феерична рокля (Jenny Packham) в маслено зелено.   

Снимка: Getty Images

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на посещение в Белиз, Ямайка и Бахамите от името на Нейно Величество кралицата по случай Платинения юбилей. За да подчертае това Кейт носи специална брошка с портрет на кралицата. Тя налага този образ, но по време на срещата им директно са били засегнали намеренията на страната му да се откъсне от британската монархия.

Снимка: Getty Images

Кейт и Уилям бяха посрещнати едновременно топло, но и с протести. Хората по улиците призоваваха страната да се откаже от властта на бабата на Уилям - кралица Елизабет, като държавен глава.

Т. нар. Платинена обиколка на Кейт и Уилям продължава 8 дни. Още със слизането от самолета им на международното летище "Норман Манли" в Ямайка херцогинята направи впечатление с жълтата си дълга рокля, с която беше облечена. 

Снимка: Getty Images

Слънчево жълтата роклята "Brigitte" е на бранда Roksanda. Марката е често избирана от Мелания Тръмп. В горната част роклята е с корсаж, а надолу полата се спуска свободно.

Жълтият цвят е начин Кейт да отдаде почит към знамето на страната домакин.

При пристигането си носи обувки Aquazzura "Cece". 

Снимка: Getty Images

Обеците Sezane са от злато и перли (цена 85 лири). 

Снимка: Getty Images