Кейт Мидълтън и принц Уилям пожелаха щастлива Нова година със снимка, която вече има над 1,3 милиона харесвания и над 12 000 коментара в Инстаграм.

Чудесният кадър, дело на фотографа Алекс Брамал, е направен във вечерта, когато двойката е пътувала за премиерата на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“.

Херцозите на Кеймбридж гледат право в обектива, докато Кейт държи ръката на своя съпруг.

„Толкова прекрасна и истинска двойка“, „Много красиви и естествени“ – гласят повечето коментари в социалната мрежа, а един от последователите е написал „Вие двамата наистина се обичате“.

„Над 20 години любов, повече от 10 години успешен брак и сте толкова стилни и здраво свързани. Заслужавате си огромната популярност, която имате по целия свят“ – допълва друг фен на кралската двойка.

В навечерието на Коледа Кейт Мидълтън очарова всички и със своето изпълнение на пиано по време на ежегодния коледен концерт в Уестминстърското абатство, подкрепян от Кралската фондация.

Тя акомпанира на Том Уокър за песента му "For those who can't be here", посветена на всички, които са ни напуснали през годината или просто не са до близките си заради пандемията.

В края на октомври Бъкингам публикува три снимки, направени от кралския фотограф Крис Джаксън по време на първата церемония за връчване на наградите Earthshot.

Трите черно-бели кадъра са направени зад кулисите и излъчват много интимност. На един от тях Кейт е поставила ръката си върху кръста на Уилям, а на друг виждаме как двамата се усмихват. Вижте повече тук: