Когато тръгваме на път, бързо опаковаме багажа си в последния работен ден преди дългоочакваната почивка. Често изборът ни за обувки ни носи много болки (буквално). Ето защо ние избрахме пет предложения за обувки, които няма да ви попречат на дългите летни разходки.

"Да" на еспадрилите! Този модел обувки се върна с огромна популярност последните няколко години. Те произхождат от Пиринеите или по-точно Окситания (Южна Франция) и Каталония (Северна Испания), като производство им датира още от 14 век. Тяхната лека материя и мека подметка ги превръщат в най-добрият ни избор за дългите нощни разходки. Когато вечер, след дълъг ден на плажа, решаваме да се разходим из китните улички на курортното градче, което сме избрали, са ни нужни точно такива обувки. Има класически модели, но и такива, които комбинират между сандали и еспадрили. Те комбинират удобството с модата, което ги превръща в любимите ни обувки.

Снимка: www2.hm.com

Снимка: www.fashiondays.bg

Следващият модел, който ще ви предложим, са сандалите. Има много хора, които не са огромни фенове на сандалите по ред причини. Но все пак те си остават едно от най-важните неща в багажа ни за лятната почивка. Разнообразието от модели ни поставя пред невъзможен избор. Но има няколко основни неща, за които да внимавате при избора на сандали. Първото е да са направени от естествени материали. Важно при изборът на сандали е стабилната и мека подметка. Когато избирате сандали за дълги разходки, е добре те да са регулриеми каишки. Жените обичаме високите токове, карат ни да се чувстваме по-уверени. Но не е рядкост да страдаме от тях. Сандалите с висок ток не се препоръчват за дълги разходки и за да са стабилни, е важно да са с по-дебела каишка. Ето и няколко модела, които избрахме за вас.

Снимка: http://www.indigo-shoes.com

Снимка: www.obuvki.bg

Сникърсите са задължителен модел в женския гардероб. Те могат да намерят своето приложение всеки един сезон. Летните модели са с лека материя, понякога имат отвори. Летните дни моделите без връзки са най-добрият избор. Те се характеризират с еластичен материал, който прилепва перфектно по крака. Най-важното при избора на сникърси е меката и лека подметка. Това е основното, за което трябва да внимавате. Ето един от моделите, които са удобни и се връзват с всеки стил.

Кецовете са си класика за летния и пролетния сезон. Избираме цветни модели, които са в тон с настроението ни. Ниски или високи, няма значение, все са удобни. Материята винаги е лека и ни помага да се чувстваме добре по време на градски разходки след работа.

Снимка: www.deichmann.com

Чехлите са неизменна част от багажа на всяка една жена, която обича морето. Джапанките са за плажа и могат да се стилизират според цвета на банския. За разходка в града или по курортните улички чехли в различни модели наводниха пазара. Те могат да се намерят като модели с ниска подметка или такива с ток. Естествено, тези които са с ток не спадат в категорията „удобни за дълги пешеходни маршрути“. Лично на мен обаче са ми любими за пътуване с кола, защото лесно мога да се настаня безгрижно на седалка по боси крака.

Снимка: zapatos.bg

Можете да се сдобиете с любимия си чифт светкавично, ако разполагате с А1 Кредитна карта. Научете повече тук.