Овен 

H&M

Жената Овен е изключително независима личност. Тя обича да се откроява както със своето мислене, така и със своя неподправен стил. С всеки следващ сезон, жената овен преоткрива своята модна натура и изгражда своята визия спрямо личните си интерпретации на съвременните тенденции. Съзнателно се различава от останалите. Тя залага на изчистена визия, подчертана от ярки цветове и отличаващи се акценти – като бижута и аксесоари. Това лято, жената овен има възможността да разгърне своята фантазия и да обогати своя гардероб с пъстри нюанси и екстравангантни кройки. Лятото се очертава горещо от модна гледна точка. Водени от силния си усет за стил и красота, жените от зодия овен ще бъдат страстни както във връзката си така и в модата - те ще излъчват очарование и съблазън.

Телец

ZARA

Жената Телец e истинска модна привърженичка – тя е наясно с основните тенденции. Да, тя познава добре модата, както и своя собствен стил. Фактът, че тя следва трендовете не означава, че изгражда гардероба си водейки се сляпо по това, което се публикува в модните списания или е изложено на витрините на любимите й бутици – Не! Жената телец съвестно избира своето облекло, като набляга на класическия стил и изчистените линии. Лято 2015 е идеалният сезон за обогатяване на нейния гардероб с фини и елегантни модели, които ще подчертават фигурата й. Жената телец познава добре себе си и знае какво й стои и какво не. Този сезон ще бъде под знака на свободата, жените телец ще предпочетат да бъдат верни на себе си, следвайки своята модна интуиция при избора на сезонното или круизно облекло.

Близнаци

Farfetch

Жената близнаци е неповторим моден привърженик. Играта на стилове й е любима – с всеки следващ ден, тя преразглежда своята визия, разнообразявайки я с интересни аксесоари. За нея нестандартното е стандарт. „Да се открояващ” е нейно основно стилово кредо. Предвид богатата й личност, жената близнаци е многолика и непредвидима. Тя може (винаги) да ви изненада приятно със своите стил и красота. Това лято жената близнаци ще може да се забавлява много с модните тенденции, защото те са също толкова еклектични, колкото й нейната същност - разнообразието от трендове ще й даде възможност да развие своята фантазия. Цветове, форми, дължини… лято 2015 е модното лято за жената близнаци.

Net-a-Porter

Рак

 

Жената Рак е свободна, разкрепостена и уверена в себе си. Тя не се страхува да привлича вниманието на заобикалящите я хора, тъй като за нея основни са личните й щастие и удобство. Жената рак харесва скъпите и красиви дрехи, но на достъпни цени. Никога няма да чуете една от тях да се хвали, че е платили голяма сума за дадена дреха или аксесоар. Изключително прагматични, жените от зодия рак пазаруват предимно в периоди на намаления. Идеално! Сега е моментът, дами да си доставите модно удоволствие, слагайки начало на летния ви шопинг маратон. Това лято ще се чувствате изключително тренди и красиви. Обвързани или не, ще привличате вниманието на мъжете със своите ведро настроение и усмивка.

Лъв

ASOS

Жената Лъв е кокетна, привлекателна и модерна. Тя си доставя удоволствие отделяйки си сладки моменти, когато е сама в света на модата и красотата. В тези вълнуващи мигове, тя обича да си подарява красиви неща, които подчертават благородната й същност. Може да е малко, но качествено. Като истинска кралица, жената лъв знае какво иска и как да го постигне. Тя никога не прави необмислени покупки. Всичко е много премерено и достойно за уважение. Това лято може да не си купувате кой знае колко нови неща, необходими са ви единствено ефирни аксесоари, за да подчертаете своята персона. На плажа ще заблестите със своите стил и излъчване.

Дева

YOOX

Стане ли въпрос за мода, жената Дева е изключително взискателна - за нея е от особена важност да изглежда винаги добре. Стилът и визията й са винаги безупречни. Нищо не отбягва на модното й око - тя съчетава всяка част от своето облекло, комбинирайки съвременните тенденции с личния си стил. Жената дева се слави със свободния си дух - тя обича удобните и ефирни дрехи, които подчертават нейната фигура. Това лято тя ще развихри своя моден дух, залагайки на принта, съразмерните аксесоари и много, много цветове. Лято 2015 ще бъде фестивално за жената дева.

Очаквайте останалите модни зодиакални прогнози утре.