Австралийката Маделин Стюарт, с която вече имахме удоволствието да ви запознаем, развълнува и плени сърцата на публиката по време на текущата Седмица на модата в Ню Йорк. 18-годишната чаровница, която е диагностицирана със синдрома на Даун, направи своя моден дебют на ревю, представящо марката FTL във Vanderbilt Hall Grand Central. Сред останалите модели бяха Адриана Лима, Тони Гарн и Ребека Марин, чиято дясна ръка е с бионична протеза, както и Лесли Ърби, която е в инвалидна количка.

Маделин се появи с атрактивен боди арт върху лицето си, в компанията на двама сексапилни мъже модели, и моментално се превърна в гвоздея на ревюто. Тя дефилира в няколко впечатляващи тоалета. Единият бе съставен от изящна копринена червено-лилава туника в съчетание с лилави панталони, а другият - разкошна дълга до пода рокля в цвят слонова кост. Като за финал Маделин се появи с черна тениска с надпис "I Am NYFW" – "Аз съм Седмицата на модата в Ню Йорк" на английски език.

Всяка нейна поява на подиума предизвикваше бурни аплодисменти от страна на публиката, демонстрирайки завидна артистичност и неподправен финес.
"Забавлявах се истински. Чувствам се прекрасно", сподели Маделин пред New York Daily News след шоуто.

"Гордея се с дъщеря си. Тя беше толкова уверена и очарователна на подиума. Благодарна съм, че й бе предоставена възможност да участва в дефиле по време на Нюйоркската седмица на модата", заяви майка й - Розан Стюарт.

Неотдавана ви разказахме за една от мечтите на Маделин, която малката хубавица успява да сбъдне благодарение на собствената си воля и силен дух. Само преди една година Мади споделя на майка си желанието й да стане модел. И като всяка майка, която умее да се вслушва в думите на детето си, Розан решава да заведе дъщеря си на професионални снимки.

Не след дълго Мади дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк през февруари и попада сред моделите в каталога за 2015 г. на американската модна компания "Nordstrom". Следват договори с марките "Manifesta" и eко колекцията от чанти на "everMaya", на които Маделин се превръща в рекламно лице.

Ние сме особено впечатлени от силата на това младо и усмихнато момиче, от осанката и самочувствието на Мади, и искрено се надяваме съвсем скоро тя да ни зарадва с поредната си сбъдната мечта!

Вижте още истории, които ще ви развълнуват: