Ако следите внимателно стайлинга на Кейт Мидълтън, ще установите, че тя има няколко любими бранда и рядко се доверява на марки, извън този тесен кръг.

По отношение на чантите това важи в още по-голяма степен, пише списание People. В гардероба си херцогинята на Кеймбридж със сигурност има много богата колекция от чанти, но определено любимата й марка е Mulberry.

Редакторите в People са установили, че през 2019 г. Кейт Мидълтън се е появявала девет пъти с чанти на луксозния бранд, което е много за бъдещата кралица на Великобритания, можеща да си позволи на практика всеки аксесоар в света.

Снимковият архив показва и друг любопитен факт – Кейт Мидълтън ползва чантите на Mulberry поне от 2008 г., далеч преди да стане член на кралското семейство.

Снимка: Getty Images


При посещението в Южен Уелс миналата седмица тя се появи с червена чанта клъч на Mulberry – същата, с която бе забелязана и през юли миналата година.

Всъщност херцогинята има клъч модели на Mulberry в почти всички цветове и постоянно ги ползва.

Британският бранд е създаден през 1971 г. и е известен най-вече с ръчно изработените си кожени аксесоари. Портфолиото му включва и мъжка колекция. Можете да разгледате продуктите тук.

Чантите, които Кейт Мидълтън ползва, са в диапазона 400-900 долара.