Още веднъж Лейди Гага предизвика фурор с избора си на тоалет. Този път обаче потребителите в социалните мрежи се присмяха на певицата и актриса за избора й на костюм на Марк Джейкъбс, който беше с поне няколко размера над нейния. Зад модната й хрумка на червения килим всъщност стои малко по-дълбок замисъл.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Докато изнасяше реч по повод получаването на награда от списание ELLE, Лейди Гага обясни защо е облечена по този начин. След като изпробвала поне 10 рокли, костюмът, който стоял „заровен тихичко в ъгъла“ й грабнал окото и я накарал да се разплаче. Тя допълни, че на 19 години била изнасилена  и с обличането на костюма почувствала, че си връща силите.

„В този костюм усещам коя съм всъщност.“

Изпълнителката беше толкова развълнувана, че не успя да сдържи сълзите си на сцената.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За съжаление интернет е коварно място и тези, които бяха пропуснали да чуят речта й, превърнаха избора й на тоалет в подигравателни мемета и картинки.

Всички, които следят малко или много кариерата на 32-годишната певица, знаят добре, че тя едва ли се е трогнала или обидила и че ще продължи да прави силни модни изявления, демонстрирайки своите вярвания и разбирания.